Ineke Kil

Hallo!

Ik ben Ineke Kil en ik ben 17 jaar oud, maar aankomende zomer 18 jaar. Ik woon in Culemborg met mijn ouders; mijn broer en zus zijn beide het huis uit. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn examenjaar op de middelbare school en aan een jaar vol met, hopelijk succesvolle, acties samen met de world servants groep Culemborg!

Ik ga dit jaar mee met het world servants project naar Bangladesh [BA115]. We gaan daar helpen met de bouw van klaslokalen voor verpleegkundigen in opleiding.
Het is de eerste keer dat ik mee ga op een project van world servants en ik kijk er heel erg naar uit! Ik hoop dat we door de bouw van de klaslokalen de gezondheidzorg in Bangladesh een klein stapje verder kunnen helpen, hoe miniem dan ook.
Voor mijzelf ben ik vooral heel benieuwd om zo’n totaal andere cultuur te beleven, mee te maken van dichtbij en te zien hoe andere mensen een voor hun normaal leventje hebben in een voor mij zo vreemde omgeving. Het lijkt me een geweldige ervaring en ik vind het heel fijn dat ik de kans heb gekregen om mee te gaan.

Ik vind het spannend maar heb er ook ontzettend veel zin in!!

[BA115] klaslokalen school verpleegkundigen