Anne-Meike Spithoven

Hallo iedereen! :)

Ik ben Anne-Meike Spithoven en ben 21 jaar. Ik ben verpleegkundige en werk met veel plezier in de zorg. Ik ben graag onder de mensen en ben altijd wel actief bezig met van alles en nog wat.  Daarnaast heb ik flink het World Servants virus te pakken. Twee keer eerder ging ik met World Servants mee om huizen te bouwen in de Dominicaanse Republiek en een school, klaslokalen en latrines in Malawi.

Dit jaar ga ik een kliniek en 2 woningen bouwen voor verpleegkundige in Zambia, Afrika.

Waarom ga ik weer mee met World Servants? Het klinkt misschien heel erg cliché, maar meegaan met de World Servants is echt een geweldige en bijzondere ervaring die niemand van je af kan pakken. Je beleefd het bouwen, de cultuur en omgeving  zo puur en intens. Ook vind ik het tof dat je hecht raakt met de groep waarmee je bent, je maakt veel nieuwe vrienden. Het heeft me echt geraakt hoe erg de bevolking het waardeert dat wij hun helpen. Het is tof dat ik iets voor een ander kan betekenen!

Zo'n reis opent je ogen en veranderd je hart in positieve zin!

Tenslotte is het mijn levensdoel om mijn geloof handen en voeten te geven en te strijden vóór een leven zoals God het bedoeld heeft in woord en daad.

Ik heb erg veel zin in het komend project!

Anne-Meike

[ZA215] Kliniek en woning